Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fråga mig inte var man reklamerar

ställ dig inte i kön
om du inte vill va
en karikatyr
förstenad som sur
det är så vi minns dig
hoppas det är värt det
bara stjäl det
gör alla en tjänst och
riv upp påsen och
lägg jorden i din ficka
plantera frön i bilen och
sladda upp på motorvägen
åk ifrån polisen och
kör mot sherwoodskogen
mänsklig rättighet
den där solstolen
hammock i skuggan ni gror
världens lyckligaste slut du
stjäl era jävla träd och
låt dom smaka på luften
får du se om dom vill andas
ring om det i gryningen
skäll på kundtjänsten
till förbannelse
klaga på ditt ruttnande liv
din grund som sviktar och
putsen som möglar
fråga mig inte var man reklamerar
ser jag ut som en gud?
är knappt människa
jag köper skiten
jag håller i den
till förbannelsen
köp tomatfrön
får du se
hur sallad smakar
som växt upp i
torftiga rabatter




Fri vers av Love Död
Läst 129 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-08 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död