Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Aforism - varje dag

 

Varje ny dag är en ny prövning

eller en ny möjlighet

Du väljer själv

 

Okänd

 

 

 

 

väderprognosen visar på kyliga dagar och 0 -1-2 grader under natten

hur går det då med de sköra som nyligen kläckts fjäril humla och bi ?

vi får hoppas de hittar något krypin.




Övriga genrer (Aforism) av morgonstjärna VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2019-04-08 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP