Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tack


älskade klokuggla tack
det är ju så vissa dagar är grå och trista
visst kan vi dom gärna mista
värmen här i nord
betyder mycket sanna mina ord
knoppen som förut varit öppen
blir av kölden bruten


apropå frostgrader
såg igår kanal 2 rättegången mot
Ratko Mcadic
de grävde upp avrättade personer barn kvinnor
för fastställa bevisen
vuxna av annan etnicitet
vad tänker människor på
bara på att döda
medan andra kämpar för rättvisa och fred
och vill liv
ekvationen blir omöjlig att förstå
ett muterat samvete ?
något fel måste det va

på samma sätt varför får inte de som
tänker annorlunda, sticker ut delta
i samhället, är det fel på kläder frisyr
eller munväder?
är det inte hög tid att lyfta utanförskap
till innanförskap
Medmänsklighet är en variant av
Allemansrätten!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 237 gånger
Publicerad 2019-04-08 21:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP