Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har alltid funnits en musa....


"Jag ska föreställa alla i sina underkläder"

 

 

Har någon berättat för dig att:
"det inte är farligt att våga blotta sig"
även om ingen håller din hand
där i mörkret

 

 

Finns ängeln i rummet...
och ritar kors i taket

 

 

 

Att om du har scenskräck
läsa upp din dikt, spoken poetry  "På Landet"
få allt att låta klokt, sammetslent
och .......sexigt på samma gång

 

att ta då ett djupt andetag
BLUNDA
Blunda och tänk att alla i publiken
sitter i sina underkläder

 

att rummet är nedtonad svart,
baren öppen
Alla strålkastarna är riktade mot dig
men du, bara du
Du ser alla in på bara skinnet

 

 

och du klär på dem
med dina hjärnspöken
och fnissar lite för dig själv

 

 

 

att han i inrutade glasögon, backslickat hår
blå chinos och brogues på fötterna
då och då
brukar dansa framför spegeln i rosa tanga
att hon med benvita Totême blusen och
Eytys angel patent sneakers
har sina mens-à la Bridget Jones trosor på sig
att hon till höger om henne
med polokragen bär string på söndagarna
och att hipstern i raden bakom råkar
bära vita Björn Borg-boxers
med porsche 911 bromsspår

 

 

och anledningen till att alla
skruvar obekvämt på sig
ÄR för att de...

 

tänder som FAN på DIG

 

 

För du är spiknykter
Utan en enda tråd på kroppen
Och har modet att inte skämmas
för att du fick tunghäfta
eller skakade med pappret

 

 


och jag kom till punkt
Först när jag såg....dig framför mig
och stönade lättad
med kåtheten svettad i pannan

 

 

 


 

 well, that's all for me tonight,

 

 

 

 

"SKÅL för fan gott folk!"




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-04-08 22:02



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Gillar!
2019-04-11

  Johan Strömstedt
När jag var yngre så stammade jag. Värst blev det när jag skulle hälsa på något överhuvud, som jag uppfattade personen. Min pappa sa då. -
Sätt vederbörande på muggen. Ta fram bilden och låt personen vara lös i magen. Jag stammar inte längre.
2019-04-11

  Stisse
Så befriande att läsa din text. Fylls av eufori och tar några danssteg på balkongen.
2019-04-10

    ej medlem längre
Snyggt :)
2019-04-08

    Sefarge VIP
Som en tuff hästspark
mitt i ego-samhällets
självupptagna skrev!
För alla är vi ändå
Som du belyser
Medmänniskor
Till varandra?
:)


2019-04-08

  Judas Ekholm VIP
Klart intressant, och bra flow. Tjusig!
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP