Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dem som finner friheten

Du satte dig i ett fordon

Långt bort ska du, sade någon

Snabbt, snabbt upp för trapporna

Han använde sig av din känsla av frihet. Det var din enda svaghet


Den natten blev du inte berövad din frihet

Du var fri och det var farligt






Fri vers av LuukadeLuuna
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-08 22:02



Bookmark and Share


  peter markurth
Frihet kostar ditt förstånd
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

LuukadeLuuna
LuukadeLuuna