Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt är mer synligt i kontraster


Du är liv och hon är död

Du är liv
Hon död
Hon som står för bevarandet
Det krampaktiga
Det som inte vill framåt
Hon vill bara ha det som är redan över
Tror hon i alla fall




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-08 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP