Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlänga livet

Skratt förlänger livet sa dom.
Så jag grät, för jag ville inte leva mer.




Fri vers av pathetic duck
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-08 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck