Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Test

Vi som levde allt vi kunde
Vi som drack som om inget slut fanns
Vi som skrattade åt allt vi fann roligt
Vi som älskade som inget höll oss bakbundna

Ser du spöket bakom dimslöjan?
Ser du morgonen som andas en ändring?
Ser du förlåtelsen som aldrig ska komma?
Ser du hur hur fingrar blir krumma?

Det var då du förstod- du är livstidsdömd
Det var då du kände att hjärtat svämmat över
Det var då du drack så att du stupade
Det var då du grät som ett litet barn
Hopkurad bakom stenröset

Världen rämnade när du förstod
Spegelvänd framtidsvision
Du anade ett spöke
Förlåtelse utan frid

Och festens höjdpunkt är vapenvila




Fri vers (Fri form) av Glömskan VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-08 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP