Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

You never loved me anyway

Genom mörkrets framtid och dåtid
En magiker som kastar dig mellan två världar
Elden ständigt närvarande
Jag är inte galen
Jag är jag, men inte mig själv
Mina ben är fjättrade vid gravens mun


You never loved me anyway




Fri vers (Fri form) av Glömskan VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-08 23:02



Bookmark and Share


  peter markurth
Bra
2019-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Glömskan
Glömskan VIP