Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnasnack och en alldeles ordinär mage.


Där igen

Jag är verkligen barnslig, som vill ha barn nu, fast det inte är möjligt.
Och då kanske du frågar, varför det inte är möjligt?
Och då byter jag ämne, och säger att min partner är så duktig på att smeka min alldeles ordinära mage?
Men du anser den som rudimentär, för i den kanske en dag....
Se, nu är jag där igen!




Bunden vers av Mim
Läst 46 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-09 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim