Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bedragen

Jag är inte den jag utger mig för att vara.
Så farlig är vår värld...

Stig in i mitt universum och jag ska flå dig.
Låt mina tunga ögonlock sluta sig och falla ner över din ölkagge.

Du ska blöda och ditt rop på hjälp ska väcka alla som drömde.

Så, stig in i mitt tempel.

Ät mitt guld, smaka saltet och min klitoris sammansvurna råd.

Seså, väck inte den björn som sover.

Med mig flyger du långt över världens labyrint.

Du kommer inte hitta din väg ut.

Mitt sköte äter allt i sin väg.

Även ditt begär kommer slukas av min rakade mus.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av MissShining
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-09 01:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En hunger som måste stillas
2019-04-10

    Bo Malte
du intresserar mig...
2019-04-10

  Gunnar Hilén VIP
Farlig hunger som bäst
2019-04-09

  cilax VIP
bra brygga
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

MissShining
MissShining