Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text handlar om; Varför byter vi ämne? Ett konstaterande av vänskap, och naturen runtomkring. Din del i kakan.


VS som i Versus, många funderingar.

-Du är verkligen duktig på att byta ämne.
Är det för att du är nervös? Är det för att du känner dig trygg, när du byter ämne?
Eller för att du anser att omväxling förnöjer? Eller är det så du orienterar dig i en värld? Eller tror du att du genom att byta ämne titt som tätt kan navigera till din intuition? Eller beror det på att VI är sanna vänner, som jämt är varandra på spåren, samtalsmässigt? Är det (Vilken -stad -som -helst) Syndromet?

Vi är vänner. Och Hur står sig landet, jämtemot Staden?
Hur ser det ut där du bor, om vi bara skulle börja där?
Måla din inredning först, och naturen runtomkring, Utomhus, som en bakgrund.
VS, som i Versus. Utställningsmål.




Bunden vers av Mim
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-09 01:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mim jag gör som kungen.. ibland vänder jag blad. Det kan handla både om tristess och obehag, jag styr av mina tankar ibland.
Du är så charmig :)
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Mim