Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mint julep får, en ärtas bi, och vatten


Kokångest, omfångest i mitt slarverfel


Vrångast, trångast är min arveläst
mitt ättesår mitt brutna skrik
Bräckt vatten

Vrång gast, trång last för en arbetshäst
grinar styrketår, ångrar mig rik
Kattkatten

Ånga stönar ur min strupes gore
skriets himmel i mitt hjärta
Eviglatten

Sånghes sånghets om mitt arvesår
dubblar döden för en snärta
Hos matten




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-09 01:44



Bookmark and Share


  danne //
schysst snitts på det hela, även om je int e no stochholmmare, så e språkbruket gripbart helt klar!
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd