Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mun o ett hjärta

Det var en mun och ett hjärta
Ingen av dem kunde företräda den andra
Medan hjärtatgjorde ont talade munnen om andra saker
Munnen kunde inte kyssas utan hjärtat
Men hjärtat ville vila men munnen predikade hela tiden
Vem kan förklara det för mig?
Jag förstår inte varför munnen ser sig själv som Gud. Medan hjärtat är huvudsaken i kroppen, men utan att kunna tala!
En av dem pumpar ut ord och den andra blod
Visste du att..
Munnens tunga är viktigare än hjärtat, trots att blodet är viktigaste i livet!
Jag ska lämna mitt hjärta i staden för att fylla på hennes artärer
som leder blodet till stadens hjärta och förorter. Mina ögon ska blicka över staden och mina händer ska guida dig till min famn...
-----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-09 02:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro