Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Simpel skildring av min hemstad.


Min stad

Den här stan har kontrast, med cykel är det lagom till allt.
Det bor själar här som följer sin Astrala kompass,
Du kan hitta sagolika platser, vackra som en sång.
Bakom ligger macken och ett palats utav betong.
I min by som ligger vid en bäck,
har livets blommor vattnats med min barndom.
Det blir inte riktigt som en tänkt,
denna stad vet allt om mina vanor.
Levt mina lyckligaste dagar på Bomansgatan, missat sista bussen, jag stod och prata på Stora gatan.
Västerås, Jag har börjat uppskata dig efteråt.
Men saker som kan få mig att stanna kvar är rätt så få.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Astraladikter
Läst 568 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2019-04-09 06:38



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kul, trodde ett slag på Kalmar. Men Västerås ligger hyggligt bra till det med, med sin närhet till avlånga Mälaren...
2019-04-15

    kjærlighetssanger
Åh, Västerås. Relaterar.
2019-04-10

    kjærlighetssanger
Åh, Västerås. Relaterar.
2019-04-10

    kjærlighetssanger
Åh, Västerås. Relaterar.
2019-04-10

  danne //
Tuff
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Astraladikter

Senast publicerade
En fågelsymfoni
Min stad
* Se alla