Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skärvor av liv

 

Efter regnet

breder koltrasten ut sitt glimmande nät över friden

Löven susar dacapo

tills stjärnornas musik öppnar ouvertyren

det är vår och nyckfullt väder 

vi människobarn tar på varmare kläder

men så ett tu tre  

har grannens hus öppnat sina ögon

lyfter på hatten, bugar i solen

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 403 gånger
Publicerad 2019-04-09 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP