Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två själar

Det var som om
vi andades
med samma andetag
Mitt hjärta slog
i dina hjärtslag
Genom saknaden
nådde mina fingertoppar
din hud
fast du inte var där
Nu är där tomt
Den tunna sträng
som förband våra själar
måste ha brustit




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-09 07:19



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Finmaskigt nät av ord förbundna.
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP