Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oskarshamns IK till SHL. Vilken bragd. Grattis!


Jubel

Med puck och klubba
de bästa vinner
spel på isparketten
någon försvinner

Nedsläpp i cirkeln
en kamp om trofén
tekning om pucken
ingen kan vara sen

Domaren dömer
känslorna svallar
slag på skridsko
syndabåset kallar

Matcher ska spelas
om en högre division
publiken ska roas
en helt ny situation

Prestigen ska bärgas
steg till nästa nivå
målvakten är borta
skott från linje blå

Skott från linjen
publikens höga vrål
puck mot klubbor
snart blir det mål

Domaren blåser
sista matchen slut
hjälmarna i luften
känslor spritter ut

Oskarshamn till eliten
bara att gratulera
en bragd är bärgad
och snart blir det mera




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 336 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-09 08:41



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Referat
pucken följa
låta spelet över
en skölja som om
man vore där och
med, men med Dig
i första led, gick det
bra ändå att efteråt
FÅ TITTA PÅ!
***********
2019-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Väl formulerad text om en match som slutade i segeryra!
2019-04-10

  Lars Hedlin
Härligt det! .)
2019-04-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken hyllning till bragdlaget!
2019-04-09

  M.Eta
Bra skrivet! Kul för Oskarshamn!
2019-04-09

  Feliaxel VIP
Fantastisk bragd av laget
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO