Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mannen från Rhendalen

En man från en by nära Rhen

hade vissa problem med ett ben

Det flög upp då och då

helt till axelnivå

i en ställning som blev rätt obscen...




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-09 09:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina limerickar är så roliga, inte minst den här som verkligen ger mig lustiga inre bilder och som får mig att le.
2019-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP