Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anor

 

 

att forska i släktens historia

kan ibland ge en oväntad gloria

 

bland bönder och arbetare

där dök upp en greve

 

hans namn var Duse 

var dock ingen buse

 

tyvärr hans släkte dog ut

om detta ingen visste förut

 

från far till son ärvdes titeln då

detta var långt före #metoo

 

idag väl det ej längre är samma

stenålders regler bort vi damma

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-09 10:21



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Släktforskning gör så man förstår varför man blev som man blev och inte som man skulle, finns många svar om sin existens bakåt i tiden.
2019-04-09

  Fulbergarn
Bland grevar och baroner
finns äpplen och citroner
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP