Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

E´de´god stil?

Vi närmar oss den med aktning!
Tar den i god och fin betraktning!
Väntar, få glida
från sida till sida...
Boken vänt ryggen till... Så´n slaktning!






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2019-04-09 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt