Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vittring

 

 

 

snöflingor

dansar i

luftrummets

utkylda balsal i dag

det vita

vilar tills vidare

 

drömmarna mina

kastar lasso

att fånga något

bortom korsvägens

törne och galla

 

djupt här inne

glimten av kärlekssteg

i snårskogsfamn

blickarna smekande

lövsprickningen

den spirande sköra

 




Bunden vers av Per Rydberg
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-09 10:36



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, än har inte vintern släppt greppet, men snart så....
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg