Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattvinden

Nattvinden i tallarna
skiljer sig från morgonvinden

Den följer mig in
i drömmens gestaltning,
men brusar sedan om min djupsömn
som halsduken svept
runt min ungdoms länge-sedan;

sätter mig i förbindelse
med samtal förda
mellan öppna ansikten
på platser, i tider
som funnits
men inte minns av någon

Nattvinden i tallarna
är en påminnelse
om allt som funnits;
en påminnelse
om att nuets vi
inom kort bara finns
i Nattvindens brus
genom Norrlands tallar




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-09 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP