Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orm - Haiku

 

 

Adam och Eva

lät sig frestas av ormen

sssss väste ormen




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-09 11:49



Bookmark and Share


  Per Drysén
Frestelsen är ofta större än karaktären
2019-04-11

  Bodingen VIP
Tänker på Sir Vääs i Robin Hood
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP