Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


intryck

 

de verkligt tunga ger avtryck i själen

fjäderlätt har inget med tyngd att göra

även en fjäril bär på en stämma som klingar

högre än våren

vi kan bära en himmel i vårt öga

om vi tillåter oss




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2019-04-09 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP