Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapi för traumatiserade ungar

Nu är det sagt

Orden och andetaget blandades och trycktes ut i luften

Du trodde aldrig det kunde ske

Men älskling

Aldrig trodde väl vi

Att orden fanns där för att sätta dig fri

Snälla du

Aldrig mer skall vi hålla orden inne

Aldrig mer skall de ruttna

De måste blandas med syret vi andas

Släpp din tunga ryggsäck och kom med mig

Du hade aldrig kunnat bära den i alla fall







Fri vers av LuukadeLuuna
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-09 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LuukadeLuuna
LuukadeLuuna