Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Brustna vingar


kan vi någonsin få egenvärdet tillbaka
då vi förlorat allt ?

kan den som förlorat sina drömmar bli hel igen
i förbistringens tidevarv ?
i stressens och plånbokens tid ges inget utrymme alls
att låta sina ögon dricka dagen höra lyssna känna
och att öppna alla sinnen för det outsägbara
känna saknaden flöda som ett vattenfall
så vi inte blir som vi blir halva
hur får vi kontakt med vårt innersta ?

när vi nått insikt
ser vi soluppgången, reser oss helade ur askan
då vågar vi släppa taget
inser vår inneboende potential
vi har inget att förlora
vi får aldrig låta någon förtrycka oss
ta ifrån oss våra möjligheter
modet bär alla inom sig
vi lever och är kärlekens andetag

"var och en av oss är en unik tråd
i livets invecklade väv
och vi är här för att göra det lilla vi kan"

Deepak chopra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-09 14:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack den här måste lyftas kram
2023-03-08

  morgonstjärna VIP
kloka ord för döva öron utom dina.
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP