Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntrummet

 

 

sitter utanför dödens väntrum

väntar på att mitt nummer ska ropas upp

kön är lång, många väntar på sin tur

jag vill bara hem, måste blivit nåt fel

 

inte ska jag dö nu, har många år kvar

tittar på nummerlappen i handen

numret är högt, kan det stämma

varför är jag här, så många före

 

ser mig omkring, vissa ser halvdöda ut redan

andra ser förvånansvärt pigga och friska ut

inte ska dom väl dö redan, det kan inte vara så

en del är ju bara små barn, oskyldiga själar

 

döden gör ingen skillnad, ung eller gammal

svart, vit, schackpjäser i ett spel där alla förlorar

jag suckar tungt, hjärtat slår extra hårt

himmel eller helvete, det kvittar när man ändå ska dö

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-09 14:27



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Rättvis rackare iaf, alla får sin del av kakan.
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP