Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig mer.

I takt med verkligheten
Infinner sig förståelsen.
Likt vattnets hårda yta
mot min nakna, köttiga hud
måste den falska, dominerande
överstämman besegras.
Du kan inte komma åt mig längre,
aldrig mer.




Fri vers (Fri form) av Whirlwindpoesi
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-09 16:52



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Girlpower delux.
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Whirlwindpoesi