Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För de som varit med minst tio år och alla andra.


Veteranträff

En träff i fina Vadstena till hösten. Aktiviteter under eftermiddagen och käk plus mingel och uppträdanden på kvällen. Riktar sig till alla men främst veteraner. Kollar upp ev. intresse. 

 

Mvh. Bjarne.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Bjarne Nordbö
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-09 17:17



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Beror på när och tid och så. Men helt klart intressant :)
2019-04-10

  Sturesdotter
Maybe. :)
Noterar.
2019-04-09

  Fredrik P. VIP
Förträfflig idé. Kryssar i kalendern.
2019-04-09

  Eva Langrath VIP
Intresserad
2019-04-09

  catharina.jerbo VIP
räcker upp en hand!
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö