Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mindre renovering gav en bättre rytm. Bland verserna.


SAPFISK TUCH III

Knaster av grus, morgonljus frostlikt gnistrar.
En skrämd tanke förvirrar, om det lilla
glittret under fötterna. Krossat glas med
onåbar kärlek.

Som en dåre förblindad drogad av lust,
gruset malde krasande till flis våra
parglas. Glitterkaskaden med ljus speglar
onåbar kärlek.

© Bosse 9 april 2019.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-09 17:17



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Fint ljudspel, men den sapfiska versen snubblar! Den avslutande versen bör helst bestå av en daktyl och en troké, men då skulle det förstås bli "åtkomlig kärlek" och det var ju inte meningen...
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten