Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abstrakta ting

En kväll i en park
En glasflaska stod hos mig i en månad
Den var din och du hämtade den
Sedan lämnade du aldrig




Fri vers (Fri form) av Mirjo
Läst 46 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-09 18:55



Bookmark and Share


  Per Drysén
Bäst att spara allting för att inte tappa bort varandra
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Mirjo
Mirjo