Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSOMMAR

Sommaren är ännu en tonåring,
finnig av fjolårslöv
med målbrottsrösten
fortfarande i oordning.

Sommaren är en blivande brud
i genomskinlig chiffongklänning,
redan avslöjande
sin kommande härlighet.




Fri vers av Ulf Carlsson VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-09 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP