Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vind och sol, frågan är, hinner vi?


Ovälkommen gäst

Kylan kom åter
måsarna står stilla huttrande
en gråter

Stolar och bord täcks utav snö
isen frös vågorna
sjön vill ha tö

På viden det kommit en knopp
grannens katt satt och tänkte
tur att naturen aldrig tycks ge upp






Fri vers (Fri form) av Johan Strömstedt
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-09 19:47



Bookmark and Share


  Niliboy
Nej, å vi är ju en del av naturen, måtte vi lyckas!
2019-04-09

  Maj-Lis VIP
Bra tankar katten har
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Strömstedt
Johan Strömstedt