Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ALLTID EN BIT IFRÅN

alltid en bit ifrån

alltid vid sidan av

för jag hör hemma där

är inte massans slav

väcker förargelse

med ställningstaganden

som inte godkänts av

"opinionsnämnden"

 

alltid en bit ifrån

alltid en viss distans

född för ett syfte men

går någon annanstans

ofta sin egen väg

ofta på avvägar

alltid en bit ifrån

siare eller narr?

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 9/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2019-04-09 20:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Att vara opportun är svårt
man får inte ta det för hårt
för till sist får man rätt
åtminstonde på sitt eget sätt
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP