Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden mellan att kunna och vilja.

Något stod inte rätt till,
Ljuset var inte ljust.

Jag ringde moren min,
'jag är så jävla olycklig'.

Sommaren föll på marken,
hösten blev grå.

Snart kommer våren,
och då blir det bra igen.

Hjälp mig, hjälp mig,
sa jag till den jag älskade.

Jag kan inte, jag kan inte,
sa han medan väggarna darrade.








Fri vers av Saavedra
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-09 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saavedra