Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bersån

 

där i rosengömman finner jag dig

där mellan blommans öppna läppar

och i doften av nektar

ger du dagen din röst

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-09 21:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Wow! :) Mycket vackert :)
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP