Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I SKUGGAN AV GÄSTVÄNLIGHETEN

i skuggan av gästvänligheten

sitter ett barn i en man

det spänner i instängda nerver

det falnar i hjärtat som brann

vad är det som är på tapeten?

hur tolkar han tecknen som finns?

i skuggan av gästvänligheten

där sitter en maktlös och minns

 

LARZ GUSTAFSSON 9/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2019-04-09 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP