Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är de grå

Vi var de många
de oroade
de sårbara
livet rörde vid oss

De sa att vi brann
kanske var det så
men inte nu
inte längre
det är sent nu

Vi är de grå
askan
stoftet
det blåser en vind
damm som yr
lätt lätt

och sedan är vi inte längre här




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-09 22:36



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Du har förmodligen rätt men
nog kan vi få ha starkare färger
på vägen fram. Tänkvärd dikt.
2019-04-10

    ej medlem längre
Förändring. Allt har sin tid. Bra skildrat!
2019-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP