Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

«~LIDELSENS NATUR~»

Lidelsen har ett skönhetens behag,
i sin melankoliska belägenhet,
som både njutbar och plågsam,
lida ett slags självvalt martyrium.

Likt myten om den svältande
konstnären,
som skapar njutbar konst,
och den romantiske poeten,
som skapar odödlig poesi,
medger det offer,
för det sköna.

*




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 284 gånger
Publicerad 2019-04-10 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP