Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

*Stilla Regn*


"Det föll ett stilla regn från himlen ikväll

Åskan hörs viska där ovan bergen

Månens leende värmer i kylans vindar

Stjärnorna lyser upp dess väg

Det föll ett stilla regn från himlen ikväll"


©maria_lo




Fri vers (Fri form) av Maria–Lo
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-10 02:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
mycket fin


du silvermåne sjunger dina silvervisor i natten
måndrakar flyger mellan öga och hjärta

2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Maria–Lo
Maria–Lo