Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

hon andas in


en kärlek som första vårsol
får en blyg blick
kanske finns det hopp ändå
för kyssar av smultron socker


hon andas ut


samtal
kalla dopp under midsommarnatt
kanske finns hopp
om änglar


hon andas in


kanske
bara kanske
är det nu dags
för dagar av lek












Fri vers av Nerdissta
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-10 03:23



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Hoppas det blir dagar av lek, en text som andas
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Nerdissta
Nerdissta