Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nåndagsbarn


hittebarn


det pinglar i mitt garn
och jag fångar en skymt
när han famlar mot köket
klockan är mer än barn
han kunde lätt ha rymt

dragen tycktes lite kusliga
och mitt blod börjar bli tunt
han sjunger nöje med besöket
och maneren verkar husliga
mjuka baser åker runt

jag måste vart nåt extra
för att bli såhär begagnad
blinkar på det sista försöket
amnessias och en iskall häxa
döp mig helig och förbannad

har du telesympati, Big John Doe?
hit då, fort, med dina starka armar
blunda fint för mig och stöket
håll mig högt och gå på tå
och fortsätt sjunga när jag duschar




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-10 07:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd