Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uran 235

Gjorde du detta mot mig,

eller lät jag dig? 

Små fragment av feberfrossa 

Vem släppte in ljusets grundfärger, kan du dem?

Huygens våt teori...shammar monsun

Jag bor dessa lokala vindar, varje dag, omkast, min ensamkust

Du mina hästbredder och jag är en fenicisk sjöfarare

Jag förankrar allt i uran 235 och kvicksilver har många funktioner 

Jag och hjärtat är som överdoserat tartratbakpulver och du är fanimej som 

10.000 kg mjölk från tjurkossor för ett kilo ost. Too much.

Avskyr bränning när det finns känslor att reda ut. 

Dina ögon har den där tomheten, du gör det bra

Nästa stund flimrar de av kärlek i beundrande kyssar

Så många inget i tystnad  för din mur,  jag är trött

Tänker inte rubbas ur mitt läge och sjunka till botten

Jag ger upp. Jag har redan gett upp. Du ville aldrig.

Däruti skall nu tystnad bo. Jag gav dig precis allt,

...av mig.

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-10 17:34



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Medst känsloladdade läsningen på länge. MVG.
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP