Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trappistmunken

Trappisten ifrån Chittagong

var moltyst hela dagen lång

men genom terapi

fick han ut sitt inre skri

- nu lever han för kvinnor, vin och sång




Bunden vers (Limerick) av Peter Olausson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-10 08:36



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
där skriet kommer ut
kommer förnuftet in
2019-04-10

  Larz Gustafsson VIP
Arthur Janov
2019-04-10

  Öknens Ros VIP
Primalskriet.
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP