Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The languish of souls!

Caring touch

Caressing your face

 

No words needs to be spoken

Our eyes speaks out loudly

 

Silence in a vibrating moment

The languish of souls

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2019-04-09




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-10 10:39



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Vacker sensuell närhet på själslig nivå.
2019-04-12

  Rise Little One
Ingenting är bättre än gemensam tystnad...
2019-04-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Yes let eyes
speak for you
two, good luck!
Cheerio!

2019-04-10

  Marita Ohlquist VIP
Fin kärlekspoesi!
2019-04-10

  WyS VIP
Själslig närhet..... Ordlöst och tillitsfullt!
2019-04-10

  AKT VIP
As the warmt of love and compassion while the sound of motions are passing bye.
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin