Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring ( förhimmelska förnimmelser av smärta)

Smärtan är en katalysator för förändring,

ett förunderligt uppvaknande. 

Lidandet en glödhet brännskada,

av förhimmelska förnimmelser. 

 

Låt mig vara ditt vackra Norrsken,

så kan du föralltid vara mitt. 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-10 17:27



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så snyggt förpackat i litet format.
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP