Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslusten försvann, men kom tillbaka.





Livslusten försvann
livet var inte värt att leva

sorgens mörka flor
omslöt själ och hjärta

befann mig i en bubbla
instängd i min sorg

efterhand som tiden gick
återkom livslusten, lite i taget

bubblan sprack
och sorgens mörka flor bleknade

Livet blev åter värt att leva







Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2019-04-10 12:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
trösterika ord för en vilsen själ,
tack
2019-04-30

  Ezmeralda VIP
Känns igen av mig. Trodde att jag inte skulle känna glädje mer. Men den har nog funnits hela tiden. Jag har bara inte tagit till mig den.
2019-04-16

  Lars Hedlin
Styrka i färden!
2019-04-16

  Fulbergarn
Efter mörker kommer ljus
2019-04-15

    Peter Söderqvist
Sorgen så väl beskriven.
En bubbla som du visar har en utgång.
2019-04-14

  lila fjäderblomman VIP
Tack och lov för det!
2019-04-12

  Poesia VIP
Igenkännande och väl beskrivet om sorgens allomfattande bubbla
2019-04-11

  Lottie Ålhed VIP
Vackert med orden bubblan sprack och sorgens mörka flor bleknade. Trösterikt likaså....
2019-04-11

  Olof Lagerhorn VIP
Sorgearbete och livslustens återkomst skildrat i klara och starka bilder.
2019-04-11

  M.Eta
Känner igen mig i din fina text om sorgearbete. Kram
2019-04-11

  Respons VIP
Bra beskrivning av ett sorgearbete.
2019-04-11

  Blomma-Stjärna VIP
dina ord ger tröst och hopp!
2019-04-10

  Gunnel Eriksson VIP
En sorg som din måste få ta tid.
Trösterikt att den gick över.

Fint komponerat.


2019-04-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Livsvisdom, finstämt skriftat om sorgen, som trots allt bleknar med tiden.
2019-04-10

  Maria Sundelin VIP
Livet tar ibland oväntade vägar på gott och ont
Kramar
2019-04-10

  Rise Little One
Tar till mig denna visdom!
2019-04-10

  ULJO
Skönt att det kan vända
2019-04-10

  Johan Strömstedt
Mellan varven så blir det nog tyvärr dalgångar som är svåra att komma upp ur. Din text skänker hopp och mod.
2019-04-10

  limerick
Du är så skicklig på att fånga olika känslor i skön poesi.
2019-04-10

  Niliboy
Livet kan vara svårt å tungt, att då överleva och komma tillbaka trots det tunga är starkt!
2019-04-10

  Feliaxel VIP
Skönt att höra om livets vändpunkt
2019-04-10

  Öknens Ros VIP
Att ta sig upp ur mörkret kräver styrka.
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP