Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från google


Finsk och awkward

I detta märkliga land
måste man ha ett starkt band.

Mitt kallas :
I'a Finn
Awkward
is my Specialty !

Vill du överleva och må gott ,
tro inte på något ,
ta en lott!

Medmänsklighet
Vad är det ?
Tänk bara på dig och ingen annan,
annars får du ett skott
i pannan!

Ve och fasa ,
absolut inte min melodi.
Kom igen , ge dig hän!!

Min finska sisu lever jag på,
ta mig som jag är
annars kan du gå!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-10 13:58



Bookmark and Share


  ULJO
Bra avslut
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP