Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hittade denna på google


Finnish Sarcasm

Använd ditt ordförråd och
bomba folket med .

Det finns inget bättre än att
kunna ge svar på tal !

Varför använda knytnävarna när
du har en mun.

Sarkasm och ironi
är mitt andra namn.

Vill bort från detta land ,
istället åka till mina hemtrakter.

Få ro och vila i själen,
njuta av en finsk sommar
med underbara människor .

Där medmänsklighet är nr ett.




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-10 14:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra beskrivet!
Allt ska va så
Fint på den
Svenska ytan.
Sen så spricker
Det upp ibland
Och svarta skal
-baggar med
Spindlar kryper
Fram utmed
de fina spets
gardinerna. ..
;)



2019-05-05

  ULJO
Helt rätt. Språk är viktigare än knytnävar
2019-04-10
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP